Händer grejer

Hej! Nu har vi varit igång en tid. Trots att det varit sommar, barmark och tyst på den här bloggen så har utvecklingen tagit steg i rätt riktning. Introduktionsserien är slutsåld. Så vi har gjort i ordning en ny omgång inför vintern som nu finns till försäljning för såväl lag som privatpersoner. Nya blandningen är på exakt samma recept som funkade så bra vintern 2013. Vi har hittills nästan enbart sålt till elitaktiva och lag, men hoppas att även vallaintresserade motionärer ska upptäcka produkten den här vintern.

Vi vill passa på att tacka alla redan nu som handlat av oss och önska alla kunder en riktigt trevlig höst. I takt med att ni hinner testa vallan får ni gärna återkoppla med feedback och frågor. Vi kommer försöka svara på allt i den takt vi hinner med. Enklast är att nå oss via epost mikael.bilock@bilock.se eller skicka ett meddelande till oss på facebook.com/vincoskiwax. 

I dagsläget finns bara det rena fluorpulvret VINCO Marathon som funkar på de flesta temperaturer (+10 till -10) till försäljning. Det är den produkt vi arbetat på i ca fyra år nu, och som är kvalitetstestad. I sommar har vi även experimenterat med några nya mer temperaturspecifika pulver mm som skulle kunna fungera som komplement, eller för att helt slippa lägga det undra lagret av paraffin som vi annars anbefaller. Resultaten är lovande så långt, men det kommer troligen inte bli några släpp denna vinter, åtminstone inte förrän vi säkrat upp med många fler tester. Blir det något kommer nyheten först i denna blogg.

Lycka till med höstträningen!

ciao

PS. förutom en bra produkt inser vi nu att man behöver en attraktiv förpackning. Du som har kontakter i den industrin får gärna kontakta oss med förslag. Vi tror att vi behöver en pappförpackning att lägga burkarna i som är ungefär 80x50x50 mm. Tack på förhand! DS.