Försäsongskampanj på VINCO Marathon: Nu endast 800 kr/burk

Hej!

Nu är det inte långt kvar till snö och skidåkning. därför kör vi en rejäl försäsongskampanj på VINCO Marathon, vårt högflourpulver som vi utvecklat speciellt för långlopp 40-100 km, men som även går bra på kortare distanser, 10-30 km.

Tanken med VINCO Marathon är att det ska vara stabilt bra över många mil. Därför är det sammansatt för att ge en hård och blank yta som inte drar åt sig smuts.

När vi vallat på de stora långloppen de senaste åren har vi ibland kört med VINCO rent på toppen, och ibland blandat det med traditionella produkter (t.ex. ett rött, blått eller grönt pulver/paraffin från någon av de etablerade tillverkarna). Poängen är att med VINCO i blandningen höjs flourhalten och ytan blir hårdare = mindre smuts och bättre glid längre.

Vid beställning direkt från oss utan mellanhänder via hemsidan senast 13 december 2015 kör vi ”försäsongspriset” 800 kr (inkl. moms). Så passa på att bunkra, säsongen blir förhoppningsvis lång 🙂

LÄNK TILL BESTÄLLNINGSSIDA

Ps. Ni är varmt välkomna att ställa frågor om vallning med VINCO. Vi nås enklast via mail eller via meddelandefunktionen på våra Facebook-sidor:

https://www.facebook.com/vincoskiwax
Med vänlig hälsning
Vinco Sports ABvincoteam